Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Holistische Hulpmiddelen per Thema

Holistische hulpmiddelen zoals edelstenen en etherische oliën zijn zo ontzettend behulpzaam in allerlei situaties. De energie van de stenen en de geur van de oliën helpen je verder in elk proces, waar je dan ook inzit. Ze zijn ondersteunend, begeleidend, inzichtgevend, empowering en nog zo veel meer.

Wil jij werken aan één van bovenstaande thema’s, klik op de button. Je vind dan alle edelstenen en etherische oliën die je exact bij dit thema kunnen ondersteunen. Bij het kiezen van een edelsteen of olie, hou je gevoel in de gaten. Naar welke foto wordt jouw oog getrokken? Dat is de steen of de stenen die je nu nodig hebt.

Edelstenen kan je gebruiken door gewoon in je hand te houden, bij je te dragen, naast je neer te leggen tijdens meditatie of in de kamer te zetten. Etherische oliën gebruik je onder andere in een diffuser of mix met zoete amandelolie, voor een massage bijvoorbeeld. Doe vooral wat goed voelt, maar hou je bij aromatherapie aan de veiligheidsvoorschriften, meer informatie hierover vind je in de kennisbank.

holistische-hulpmiddelen

You cannot copy content of this page

De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.