Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Overwin je Onzekerheid

Met holistische hulpmiddelen

Edelsteensieraden

We zijn allemaal weleens onzeker en daar is helemaal niks mis mee. Onzekerheid maakt je kwetsbaar en laat je beter over dingen en situaties nadenken. Maar we zijn ook weleens onzeker over zaken waar we absoluut niet onzeker over hoeven zijn. Zoals ons lichaam, onze houding of hoe we met anderen communiceren.

Vol vertrouwen leven levert je zoveel meer op. Je durft meer en vaker voor jezelf te kiezen, te uiten waar je mee zit, te vertellen en vragen wat je wil en het transformeert je hele staat van zijn. En vanuit deze staat kan je weer gemakkelijker manifesteren.

Deze edelstenen geven je meer zelfvertrouwen en zorgen voor meer geloof in jezelf en je kunnen, je talenten en je krachten. Draag de edelstenen als prachtig sieraad, doe ze in je broekzak of tas of leg ze lekker dichtbij je. Laat de energie van de stenen je sturen naar een leven vol vertrouwen!

Ook de Kunzea etherische olie versterkt jouw zelfvertrouwen, ideaal om in te zetten in een diffuser, als je iets moeilijk vindt om te doen of niet helemaal durft.

You cannot copy content of this page

De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.