Uur
Minuten
Seconden

On Demand Workshop

Onderweg naar je Bestemming

Weten waar jouw Zielsmissie over gaat, brengt je niet alleen een helder doel. De wetenschap brengt ook rust in jezelf, focus, voldoening én bijzondere cadeaus van het Universum.

Ontrafel jouw Bestemming

Direct toegang

Bewezen succes methode

Altijd opnieuw te bekijken

Bekijk waar & wanneer je wil

Op jouw tempo te volgen

Deze succesmethode helpt je om het onderwerp van jouw Bestemming te vinden. Jouw Zielsmissie. De reden waarom jij dit leven leidt.

Na het volgen van deze workshop weet jij waar jij op ‘aan’ gaat. En dat zorgt ervoor dat je nu echt in actie gaat komen.

Niet langer piekeren over waarom je meemaakt wat je meemaakt, wat je hier te doen hebt, waarom je geen voldoening voelt, geen plezier, maar rust in jezelf, in je hoofd en je hele zijn krijgen, omdat je heel goed wéét wat je hier te doen hebt.

Besef je goed dat, zodra je onderwerp helder is, het Universum direct voor je aan de slag gaat. Vandaag heb je de mogelijkheid om de rest van je leven te veranderen. Waar wacht je nog op?

 

Stop met wachten op bevestiging of goedkeuring. Je hebt het niet nodig. Jij weet heel goed dat het nu tijd is. Jouw tijd.

Koop toegang voor altijd, zolang de timer loopt

Uur
Minuten
Seconden

Besluit je niet binnen deze tijd dit avontuur met mij aan te gaan? Helemaal oké, maar mocht je in de toekomst van gedachten veranderen, weet dan dat je de test opnieuw zal moeten doen. Op basis van jouw testresultaten nu, past deze workshop nú op jouw pad. 

Na het volgen van deze workshop, weet je waar je jouw focus mag leggen en maak je grote sprongen richting jouw leven vol voldoening, geluk, verklaring en overvloed.

Wacht niet langer af en start direct

Ontrafel het mysterie van jouw Bestemming, jouw Zielsmissie, met deze on-demand workshop die jou diep in je kern raakt. Koop nu en krijg voor altijd toegang.

Veelgestelde vragen

Betaal veilig via Ideal, Klarna (achteraf), Creditcard, Bancontact of Paypal.

Druk op de button ‘Krijg Toegang’, vervolgens wordt je doorgestuurd naar het betaalproces. Na betaling heb jij direct toegang tot de workshop. Ook ontvang je na aankoop een bestelbevestiging in je mail, hierop vind je een link naar de workshop, zodat jij de workshop overal kan terugkijken, wanneer het jou uitkomt. 

Ja, je kan meteen starten.

Ja. Jij hebt de test gedaan. Op basis van jouw antwoorden is duidelijk geworden dat je geschikt bent voor deze workshop.

De workshop duurt ongeveer 1 uur en 10 minuten. Je kunt tussendoor natuurlijk pauzeren.

Dat is aan jou. Hou er wel rekening mee, dat je nu, op dit moment, in de flow naar jouw Bestemming zit. Als je later wil instappen, dien je opnieuw de test in te voeren. Aan de hand van jouw nieuwe antwoorden besluit ik of je op dat moment ook nog geschikt bent voor deze workshop.

Ja, dit is mogelijk, maar hier gaat een screening aan vooraf. Omdat ik 1-op-1 veel intensiever met jou bezig ben, ligt de prijs van een 1-op-1 vorm hoger. Stuur een mail naar laura@holistischonline.nl, geef in de mail aan dat je liever 1-op-1 aan de slag wil en waarom. Ik neem vervolgens contact met je op.

You cannot copy content of this page
De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.