oranje-vlinder-holistisch-therapie-coach-vuurkind

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

wat-zijn-edelstenen

Wat zijn edelstenen

Edelstenen komen uit de natuur. Het zijn bijzondere stenen, ze zijn prachtig om te zien, lastig kapot te maken en zeldzaam. Diamanten en robijnen zijn ook edelstenen. Edelstenen worden vaak in één adem genoemd met mineralen, dit zijn ruwe, onbewerkte stukken steen die zo in de natuur worden gevonden.

Edelstenen hebben een eigen energie, al in de vroege geschiedenis werd er gebruik gemaakt van de energetische werking van edelstenen. Tegenwoordig zijn edelstenen enorm populair, ze hebben een spirituele waarde en bieden op allerlei fysieke en mentale niveaus ondersteuning.

Sommigen hebben de stenen op een mooie plek thuis liggen, maar er worden ook veel sieraden mee gemaakt en ook in therapievorm wordt er veel gebruik gemaakt van edelstenen.

Edelsteentherapie is een holistische therapie en daarom zijn ook edelstenen helemaal thuis in de webshop van Holistisch Online.

Door de toegenomen populariteit van edelstenen zijn er helaas ook nepstenen te koop. Hoe mooi ze ook zijn, ze hebben geen enkele therapeutische waarde. Een echte edelsteen heeft helende energie bij zich, een neppe is alleen om naar te kijken.

In de webshop vind je diverse edelstenen, op welk gebied ze ondersteunen kan je vinden bij de productomschrijvingen.

wat-zijn-edelstenen

Terug naar de kennisbank

You cannot copy content of this page