De therapie en coaching die ik inzet is holistisch. Dat houdt in dat ik niet alleen kijk naar het probleem dat zich vertoond, ik kijk naar alle facetten eromheen en ga samen met jou op onderzoek om de oorzaak te vinden van het probleem. We onderzoeken samen de patronen en overtuigingen die aanwezig zijn, bij zowel jou, het gezin als je kind en we gaan op onderzoek naar de blokkades.

Als ik kinderen coach, zijn het eigenlijk altijd de ouders die ik echt coach. Kinderen spiegelen altijd het gedrag van hun ouders, zelfs bepaalde gedragingen waarvan jij niet doorhebt dat je ze hebt. Ze willen je iets laten zien, waar jij aan mag werken, om weer tot je volle potentieel te komen.

De kinderen mogen bij mij in de praktijk tekenen, gemasseerd worden, we doen een aantal oefeningen en bovenal mag het kind gewoon vertellen. Mijn bevindingen die ik onder andere verkrijg uit de massage en het lezen van de tekening, bespreek ik op een later moment met de ouders, zodat zij ermee aan de slag kunnen. Ik praat niet over de problemen van het kind als het kind erbij aanwezig is. Dit kan namelijk zorgen voor onzekerheid bij het kind en bovendien het gevoel dat het niet veilig is.

Ik ben een luisterend oor, ik geef je tips en handvatten en bovendien zorg ik voor ruimte in jou, zodat jij tot eigen inzichten en mogelijkheden kunt komen. Het doel van mijn therapie is altijd om de oorzaak van het probleem te vinden en de blokkades die hieromheen zich bevinden te doorbreken.

Tijdens de therapie maak ik onder andere gebruik van edelstenen, aromatherapie, Bach Bloesem remedies. Dit zijn ook alle drie holistische methodieken. In de webshop vind je holistische hulpmiddelen, die op meerdere niveaus in jou doorwerken. Het is het beste om een hulpmiddel in te zetten die naar de oorzaak van de verstoring gaat. Daarom lees je bij elk product in de webshop van Holistisch Online wat de werking is.

Op deze manier maak jij een weloverwogen keuze en kan je aan jezelf werken, ook zonder hulp van een holistisch coach of therapeut.

Door holistisch naar jou en je situatie te kijken, komen we achter de zingeving en kunnen we holistische methodieken inzetten om de blokkades, overtuigingen en patronen te doorbreken.

In de 1-op-1 coaching, kijk ik uiteraard ook holistisch naar elke cliënt als individu. Iedereen is anders. Ik zet methodieken in die passen bij jouw gezin of jouzelf, methodieken waardoor jullie kunnen groeien in zelfontwikkeling, kunnen losbreken en volledig jezelf mogen gaan accepteren, zodat jij wordt wie je bent. De therapie die je van mij ontvangt is altijd afgestemd op jou.

laura-frauenfelder-holistisch-coach