oranje-vlinder-holistisch-therapie-coach-vuurkind

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

kinderen-en-de-4-elementen

Waarom is het belangrijk om te weten wat voor type kind ik heb

Weten bij welk element jouw zoon of dochter zich in zijn of haar element voelt is van groot belang. Een Vuurkind bijvoorbeeld heeft moeite met luisteren en laat goed van zich horen, een waterkind hoort alles ontzettend goed en houdt alles vast, een luchtkind neemt iets half op en laat het het ene oor in gaan en het andere weer uit en een aardekind neemt het op en gaat er vervolgens ontzettend veel over nadenken.

Uit bovenstaande voorbeeld begrijp je vast dat het element van het kind van belang is voor het opnemen van informatie, het verwerken van emoties en het omgaan met anderen.

Het is belangrijk om te weten bij welk element jouw kind past, zodat je de juiste methode vindt om hem of haar te bereiken, iets te leren of bij te brengen.

Daarnaast zorgt het weten van het element voor ontzettend veel rust in jezelf, je krijgt verklaringen, bewustwording en inzichten en dit vergroot jouw geduld en begrip.

Hierdoor kom je als ouder dichter bij je kind te staan en versterk je jullie verbinding. Neem de tijd om erachter te komen welk element past. De kenmerken van Vuurkinderen lees je hier.

kinderen-en-de-4-elementen

Terug naar de kennisbank

You cannot copy content of this page