Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Vuurkinderen

Drukke, gevoelige kinderen met een sterke wil

Hoogstimulatief-kind-druk

Druk

Gevoelig

aromatherapie-drukke-kinderen

Grappenmakers

Hoogstimulatief-kind-fysiek

Fysiek

Snel naar:

EDELSTENEN VOOR VUURKINDEREN

Ondersteun je Vuurkind o.a. bij driftbuien, onzekerheid & slapeloosheid
Natuurlijk & Ethisch gewonnen

AROMATHERAPIE VOOR VUURKINDEREN

Help je Vuurkind met deze oliën, bijvoorbeeld in een diffuser of met een massage
Biologisch & Wildcrafted

WERK MET LAURA - TRAJECT VUURKIND

Samen zorgen we voor een blij Vuurkind & een blij gezin. Online of offline
1-op-1 traject Vuurkind

ONLINE TRAININGEN | VIDEO, E-BOOK & CURSUS

Begin vandaag al met meer rust in je gezin. Leer om jouw Vuurkind te ondersteunen.
Online & Op eigen tempo

Wat is een Vuurkind?

Vuurkinderen zijn gevoelige kinderen met een sterke wil, ze worden ook weleens hoogstimulatief, strong-willed of pittige kinderen genoemd.

Een gevoelig kind met een sterke wil is anders dan een gevoelig kind die met alle winden meewaait. Het verschil tussen hoogstimulatief en hoogsensitief lees je hier.

Vuurkinderen zijn intens en hebben behoefte aan een eigen manier van benadering. Als je hier niet voldoende kennis over hebt, kan het ouderschap van een vuurkind nogal heftig zijn.

Maar het hoeft niet zo te zijn. Door nieuwe kennis, inzichten en bewustwording kan er ook rust in jouw gezin komen, zodat er meer ruimte komt voor liefde.

Een VUURkind hoeft niet getemd te worden.

Juist door de krachtige eigenschappen te stimuleren, zal je vuurkind meer zelfvertrouwen krijgen en minder drang om zich te bewijzen.

vuurkind-gevoelig-sterke-wil

Vuurkinderen zijn gevoelige, drukke kinderen. Soms krijgen ze (onterecht) de diagnose ADHD.

Het gedrag van een Vuurkind dat uit balans is heeft veel gelijkenissen met ADHD. Het is dan ook vrij logisch dat deze conclusie snel wordt getrokken.

Geloof jij niet in labels en ben je nieuwsgierig naar de oorzaak van gedrag in plaats van symptoombestrijding? Lees dan verder.

Kenmerken van een Vuurkind

Ik herken een Vuurkind uit duizenden, maar voor jou is het handig om de volgende kenmerken door te nemen, komen de meeste overeen met jouw zoon of dochter? Grote kans dat jij ook ouder/verzorger bent van zo’n prachtig Vuurkind!

En? Klinkt dit als jouw zoon of dochter?

Een Vuurkind heeft de meeste van deze gedragingen altijd in zich, als een Vuurkind emotioneel uit balans raakt, zal het gedrag echter verergeren.

Ook zie je vaak dat het kind zich thuis anders gedraagt dan op school. Hooggevoeligheid wordt steeds meer erkend op scholen, echter de splitsing hiertussen, dus hoogsensitief en hoogstimulatief nog niet. En dat is jammer. Een hoogstimulatief kind heeft een heel andere benadering nodig dan een hoogsensitief kind.

vuurkind-sterke-wil

Vuurkinderen hebben doordat ze zo gevoelig zijn, veel baat bij edelstenen, aromatherapie en Bach Bloesem therapie.

Bijna elk kind voelt zich van nature aangetrokken tot stenen. Vuurkinderen hebben die aantrekkingskracht ook heel sterk. Als vanzelf kiest een Vuurkind bij mij in de praktijk een edelsteen uit die exact bij ze past. De zachte, energetische werking van edelstenen in combinatie met de mooiheid van de steen zijn voor Vuurkinderen onweerstaanbaar. En, belangrijker nog, ze helpen echt!

De subtiele werking van etherische oliën en Bach Bloesems hebben een verbazingwekkend effect bij Vuurkinderen. Zo helpen de oliën die je hier in de webshop vindt onder andere bij overprikkeling, slecht slapen, veel-gedachten-hoofdjes en meer.

Bach Bloesem therapie zet ik enkel op maat in. Bijvoorbeeld als jouw Vuurkind last heeft van faalangst, tics of onzekerheid. Dan gebruik ik hier een passende bloesem bij, maar deze bloesem gebruik ik niet alleen. Hierbij mix ik andere bloesems, afgestemd op jouw Vuurkind zelf. Als de Bach Bloesem mix op de persoon is afgestemd, heeft dit altijd de beste werking.

In mijn praktijk raad ik ouders altijd aan ook een Bach Bloesem remedie op maat in te nemen tegelijk met hun zoon of dochter.

Kinderen spiegelen vaak onverwerkte stukken van hun ouders. Het is daarom van belang dat de ouder ook meedoet met de therapie van het kind. Zo groeien ouder en kind samen verder boven het getoonde gedrag van het kind uit.

Meer informatie over Bach Bloesem Therapie vind je via deze link.

Ik schreef een blog over de reden dat holistische hulpmiddelen zo goed werken bij Vuurkinderen, je leest de blog hier.

Dit zijn de beste edelstenen voor Vuurkinderen

Starterset Edelstenen

Dit zijn de beste etherische oliën voor Vuurkinderen

Diffusers

Starterset Aromatherapie

Citroen – bij veel-gedachten-hoofdjes

Jeneverbes – om de eigen eigen energie te reinigen

Lavendel – bij slapeloosheid of moeite met in slaap vallen

Mandarijn – bij overprikkeling

Palo Santo – om de energie in de kamer te reinigen

Palmarosa – bij tics

Geranium – bij spanningen & mindere weerbaarheid

Gebruik deze etherische oliën in een voetenbad of maak er een massageolie van voor een heerlijke, ontprikkelende, voetmassage.

Je kan ook de olie gebruiken in een diffuser om zo de therapeutische werking zonder actie van je zoon of dochter te laten werken.

Doe een paar druppels van de olie in een leuke diffuser, zoals de Bunny diffuser of maak er een stralende slaapkamer van met de Magische diffuser.

Online Trainingen

Wat speelt er in jouw Vuurkind?
Kom erachter via een tekening

Reading Kindertekening

70,-
  • Inzicht in wat er in jouw Vuurkind speelt
  • Waar jouw Vuurkind mee zit
  • Bewust én onbewust
  • Wat je Vuurkind nodig heeft
  • Hoe jij daarbij ondersteuning kunt bieden
  • Zeer uitgebreide reading, waar je nog jaren op terug kijkt

Je ontvangt na bestelling een mail van mij met instructies over het laten maken van de tekening.

Na het ontvangen van de tekening van jouw Vuurkind, ontvang je binnen 7 dagen de reading in je mailbox.

Je kind als Spiegel

Ik zie gedrag altijd als gevolg van een andere oorzaak. Een kind dat niet wordt gehoord, zal bijvoorbeeld om die aandacht schreeuwen. Maar wist je dat als jij als ouder je vroeger niet gehoord voelde, jouw Vuurkind dit ook kan voelen? En dat het zijn of haar manier is om jou aan jezelf te laten werken?

Je kinderen zijn dus eigenlijk je grootste leermeesters.

In mijn praktijk behandel ik nooit het kind alleen, ook de ouders doen mee. Sterker nog, ik doe het meest met de ouders.

In de online trainingen die ik heb ontwikkelt vind je dit ook steeds terug. De online trainingen zijn gericht op verwerking, geven je tools om met het gedrag van je zoon of dochter om te gaan én te leren begrijpen. Wat wil jouw zoon of dochter jou vertellen met het gedrag?

Bach Bloesem Therapie

Dokter Bach ontwikkelde 38 Bach Bloesems en elke bloesem is gericht op een bepaalde karaktertrek of gemoedstoestand. Hoe beter een Bach Bloesem Remedie met jouw persoonlijkheid matcht, hoe beter de werking van de therapie.

Door de subtiele werking van Bach Bloesems is deze holistische therapie ideaal voor gevoelige Vuurkinderen. Ze pakken de werking snel op en transformeren hierdoor vastzittende emoties of niet passend gedrag in korte tijd.

Transformeert de emotionele disbalans. En in de emoties die uit balans zijn, ligt heel vaak de oorzaak van mentale en fysieke klachten.

Een Bach Bloesem Remedie is een ontzettend goed hulpmiddel als jij bezig bent met zelfontwikkeling, als je vastzit in een bepaalde emotie of patroon en is ook zéér geschikt als therapie voor gevoelige kinderen die niet lekker in hun vel zitten of een disbalans in hun emoties hebben. 

Je proeft de remedie nagenoeg niet en het mag ook in limonade worden gedruppeld.

Een Bach Bloesem Remedie op maat brengt jou weer in balans en helpt je voortaan anders te voelen en te kiezen.

Bach Bloesem Remedie à 30ML op maat afgestemd, inclusief uitgebreide reading.   Bij holistische therapie mogen Bach Bloesems niet ontbreken. Bach Bloesems zijn ontwikkeld door Edward Bach (1886-1936) uit Engeland. Hij was arts, patholoog, immunoloog en bacterioloog.

Zijn stelling: Behandel de mens, niet de ziekte.

Holistische therapie heeft dezelfde visie. Fysieke symptomen ontstaan bijna altijd uit onverwerkte emoties, negatieve stemmingen, zorgen, angst, ontevredenheid, ongeduld, verdriet, etcetera.

Door die oorzaken te behandelen met de energie van de bloesems wordt deze emotionele disbalans getransformeerd, hierdoor voorkom je emotionele blokkades in je systeem en kan je huidige emotionele blokkades doorbreken.

Goed om te weten, als je start met Bach Bloesem therapie kunnen de gevoelens of het gedrag eerst erger worden. Dit wordt de genezingscrisis genoemd. Blijf gewoon de druppels innemen, dit proces hoort erbij en zorgt ervoor dat je gaat loslaten. Je moet immers echt ervaren, voordat je kunt loslaten.

De remedie komt in een flesje van 30ML, bewaar het flesje in de koelkast en hou het weg bij mobiele telefoons, televisies, computers en andere stralingen.

4 x per dag 4 druppels in wat water is voldoende. Bang dat je het vergeet? Doe in de ochtend 16 druppels in een flesje water en drink dat water gedurende de dag op.

Bach Bloesems hebben enkel effect als jij ook daadwerkelijk deze bloesem nodig hebt. In alle andere gevallen zal het geen effect hebben, daarom is het ontzettend waardevol om de remedie op maat af te laten stemmen.
Bach Bloesem Therapie mag in combinatie met alle andere therapieën worden ingenomen en heeft geen effect op andere middelen.

Vertel wat meer over wat er aan de hand is via het opmerkingenveld tijdens het afrekenen of schrijf enkel de geboortedatum van de persoon voor wie je de Bach Bloesem Remedie op maat koopt.

Na bestelling ontvang je binnen 3 werkdagen jouw Bach Bloesem Remedie op maat inclusief een uitgebreide reading met affirmaties. Gemiddeld is elke Bach Bloesem Remedie op maat een mix van minimaal 3 Bach Bloesems.

Heb je een vraag over Bach Bloesem Therapie? Stel je vragen gerust via onderstaand formulier.

Laura Frauenfelder Holistisch Therapeut en Coach

1-op-1 met mij werken

vuurkinderen-holistisch-ondersteunen

Als ouder van een Vuurkind heb je het niet altijd even makkelijk. Ik was ooit daar waar jij nu bent. Het is moeilijk, stressvol en je twijfelt steeds aan jezelf.

Een Vuurkind (druk, gevoelig kind met een sterke wil | hoogstimulatief | HSP-SW) is anders dan andere kinderen en heeft daarom ook een andere benadering nodig. En die is echt anders dan dat je omgeving je vaak probeert te vertellen.

Ik ga graag samen met jou aan de slag, zodat jij alle tools in huis hebt om jouw Vuurkind vol vertrouwen te ondersteunen.

Het resultaat? Eindelijk weer rust in je gezin én in jezelf. Hoe klinkt dat voor je?

Het is mogelijk om samen met mij met jouw Vuurkind te werken. In dit bewezen succestraject nemen we het gedrag van jouw zoon of dochter onder de loep en komen we erachter wat er werkelijk in hem of haar speelt.

Tijdens dit traject werk ik het meest met de ouders. Het is van belang dat jullie als ouders na het traject alle tools in handen hebben om jullie hoogstimulatieve kind te ondersteunen. Dit traject is intensief en er zal worden gevraagd ook naar jezelf te kijken, maar het traject zorgt voor een blijvende verandering.

Minder driftbuien, minder geldingsdrang, minder onzekerheid en bovenal het vertrouwen in jullie zelf als ouder dat jullie alles aankunnen. Tijdens de trajecten met anderen is gebleken dat ook de band tussen de ouders versterkt, een diepere binding.

Een Vuurkind-traject is all-in, met edelstenen, etherische oliën, Bach Bloesem Remedies en een reading. Afhankelijk van het verloop duurt een traject ongeveer 4/5 maanden. Het is daarna mogelijk om te verlengen of losse sessies te boeken.

De sessies kunnen zowel offline (in mijn praktijk in Wateringen) en online (via Zoom) plaatsvinden. Ik werk enkel met trajecten en niet met losse sessies.

De kosten voor een Vuurkind-traject bedragen €777,- incl. BTW. In termijnen betalen is mogelijk.

Let op; ik werk zonder oordeel en met een goede vleug spiritualiteit. Past dit je totaal niet? Dan ben ik niet jouw match. Sta jij open voor liefdevolle feedback en het uitproberen van nieuwe mogelijkheden, vul onderstaand contactformulier in. Dan neem ik snel contact met je op om te ervaren of we de juiste klik hebben. Ik heb beperkt plek, als er niet direct plek is voeg ik je toe aan de wachtlijst.

Laura-Frauenfelder-en-zoon
You cannot copy content of this page
De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.