Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Omgaan met verdriet

Met holistische hulpmiddelen

Edelsteensieraden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verdiet is een onderdeel van het leven. Verdriet voelen, hebben, ervaren is één van de moeilijkste dingen. Alhoewel ik lang al mijn verdriet heb weggstopt, ben ik hier absoluut geen voorstander van, je gaat dan in survivalstand en je emoties stapelen zich binnenin je op, wat meer dan eens leidt tot fysieke en mentale klachten.

Dus, zit jij in een proces van verdriet, hoe moeilijk de volgende woorden ook zijn, het beste is om er doorheen te gaan, het te ervaren, bewust mee te krijgen. En dat is moeilijk, lastig, confronterend, vermoeiend en nog zoveel meer. Maar door daadwerkelijk je verdriet te gaan ervaren, kan je het straks veel beter een plek geven en, zo ver mogelijk, loslaten.

Creëer voor jezelf een veilige omgeving, op een plek waar jij je fijn voelt of met mensen bij wie jij je veilig voelt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Iedereen gaat anders om met verdriet, ik ga je zeker niet vertellen welke manier voor jou de juiste is, dat is iets dat je zelf mag ervaren. Wat ik je wel wil meegeven is dat edelstenen en etherische oliën je ondersteunen tijdens dit proces. Ze helpen je, troosten je, bieden je nieuw perspectief en geven je een veilig gevoel.

Draag edelstenen bij je als je door een moeilijke periode gaat, zet er een aantal bij elkaar in de woonkamer of slaapkamer en maak gebruik van aromatherapie door bijvoorbeeld een paar druppels etherische Mandarijnolie te doen in een diffuser. Of mediteer met een sojawas kaars. De geuren helpen je met het verwerken en een plekje geven en ze creëren een veilige omgeving, zodat jij je veilig genoeg voelt om je emoties te ervaren en los te laten.

You cannot copy content of this page

De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.