Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Verander vandaag je mindset

mindset-veranderen

Verander vandaag je mindset

Je bent niet beperkt.

Veel te vaak leggen we onszelf beperkingen op, zoals: Dat kan ik toch niet, dat gaat me nooit lukken, dat kan ik niet aan of dat ben ik toch niet waard en ga zo maar door.

Ik zal je alvast verklappen, door deze gedachten kan je het ook niet, gaat het je nooit lukken, kan je het niet aan en ben je het niet waard. 

Maar wat als ik je zeg dat jij de kracht in je hebt om deze beperkende mindset te overwinnen? Om volledig jezelf te worden, geluk en rijkdom aan te trekken en dat vanaf nu het geluk ook jou kan toelachen?

Alles staat en valt met jouw gedachten. Je mindset bepaalt alles voor je, je hele leven. Je mindset is zo sterk dat je alles aantrekt wat je denkt.

Als jij ervan overtuigd bent dat je iets niet kan of dat iets niet voor jou is weggelegd, dan zal er ook nooit een verandering plaatsvinden en dan blijft alles zoals het is, of misschien wordt het nog erger.

mindset-vrijheid

Hoe lang blijf jij nog in jouw cirkel zitten? Wordt het niet eens tijd om uit te vliegen?

Best heftig hè, als je dit zo leest. Als je gaat begrijpen waarom jij werk doet waar je niet blij van wordt, waarom je niet gelukkig ben in je relatie of waarom je niet leeft in financiële vrijheid.

Als je een verandering wil, in welke situatie dan ook, dan moet je ook daadwerkelijk iets veranderen. Je moet zelf het heft in handen nemen, écht iets doen!

Uitstellen zorgt er alleen maar voor dat jouw situatie blijft zoals het is. En vertel eens, ben jij nu op dit moment echt gelukkig? Ben je tevreden met je leven? Ervaar je genoeg vrijheid, voldoening en vertrouwen?

Elke dag is er ruimte om een verandering aan te brengen! En dat begint bij het herprogrammeren van je mindset.

Als jij gelooft dat jij liefde, succes, rijkdom en geluk verdient, komt al dat moois op jouw pad

Het staat namelijk al op jou te wachten, maar het kan je niet bereiken, want jij gelooft er niet in. We zijn niet op deze aarde om te lijden, we zijn hier om actie te ondernemen, lessen te leren en het belangrijkste, om te genieten.

Je mindset veranderen is niet iets wat je van de één op de andere dag doet. Natuurlijk kan je bepaalde affirmaties uitspreken, zoals: ‘Ik ben een magneet voor geluk’ of ‘Ik heb financiële vrijheid’. Deze zinnen gaan je zeker vooruit helpen.

Maar je mindset volledig veranderen, dat lukt pas als jij jezelf volledig accepteert, volledig en onvoorwaardelijk. Als jij gaat begrijpen waarom je dingen altijd op een bepaalde manier doet, of waarom jou steeds dezelfde ellende overkomt. Om dit te leren begrijpen, achterhaal je eerst wat de grondslag is van deze situaties. Waarom je op een bepaalde manier denkt of waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.

Als je deze reden begrijpt en accepteert, pas dan doorbreek je een blokkade in jezelf en komt er ruimte om volledig in jezelf te geloven, van jezelf te houden, voor jezelf te zorgen en bovendien gun je jezelf dan alle geluk van de wereld.

Dus, kom vandaag nog in actie! Ook jij hebt het recht te genieten.

You cannot copy content of this page
De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.