Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Sieraden

Armbanden

Ringen

Hangers

No posts found!

Alle edelsteensieraden in de webshop van Holistisch Online zijn gemaakt van echte natuurstenen en duurzame materialen. We hechten veel waarde aan de herkomst van onze producten en kiezen alleen producten uit waar wij volledig achter staan.

De sieraden zijn allen handgemaakt met alleen de beste materialen, zodat je lang plezier hebt van je edelsteensieraad.

Doordat de sieraden worden gemaakt volgens alle sociale normen en de edelsteen echte natuurstenen zijn, is de therapeutische werking van de edelsteen vele malen sterker. We raden je aan om regelmatig de edelsteensieraden te reinigen, het verschilt per steen hoe je dit doet. Kijk daarvoor bij het product zelf. Reinig je sieraden minimaal 1 keer per maand. Als je voelt dat je edelsteen erg vervuild is, dan mag het zeker vaker. Vergeet na het reinigen je edelsteensieraad niet op te laden. Dat doe je veelal door haar achter het raam te leggen tijdens volle maan.

Laura van Holistisch Online is altijd op zoek naar handgemaakte sieraden met edelstenen. Er zullen steeds nieuwe artikelen in de webshop te vinden zijn, zoals edelsteenoorbellen en kettingen. Hier gaat wat tijd overheen, Laura wil zeker weten dat de sieraden goed zijn en een goede herkomst hebben. Wil je op de hoogte worden gehouden? Volg dan @praktijkdov op Instagram of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.

Is jouw favoriete edelsteensieraad uitverkocht? Stuur me een mailtje via info@praktijkdeoranjevlinder.nl Ik laat je vervolgens weten of nabestellen mogelijk is en op welke termijn.

Edelsteensieraden worden per brievenbuspost verzonden. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven, wel zo handig!

Bekijk ook

cadeaukaart-chalcedoon-sidedish

You cannot copy content of this page