Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Holistische
therapie & coaching

Laura Frauenfelder | Omvormer

Ik help je bij het vinden en uitvoeren van jouw Zielsmissie.

Ik begeleid je naar meer rust in jouw gezin met een druk, gevoelige kind mét een sterke wil [Vuurkind].
laura-frauenfelder-holistisch-coach
omvormer

Je mag zijn wie je écht bent.

Ervaringen

Vrouwen

bestemming-blog

Ga samen met mij op ontdekking waarom juist jou dit is overkomen.

Laat me je helpen deze pijn om te vormen naar Zingeving, zodat jij jouw leven voluit durft te leven. Ik begeleid je naar jouw Zielsmissie, daar waar je altijd al voor bestemd was.

Gaandeweg ben je de weg kwijt geraakt, maar samen met mij gaan we jouw bergen verzetten, we maken je pad vrij van al je belemmeringen.

Start je reis vandaag naar het leven dat op je wacht, een leven vol voldoening, rust, geluk & overvloed.

Vuurkinderen

vuurkinderen-holistisch-ondersteunen

Als ouder van een Vuurkind heb je het niet altijd even makkelijk. Ik was ooit daar waar jij nu bent. Het is moeilijk, stressvol en je twijfelt steeds aan jezelf.

Een Vuurkind (druk, gevoelig kind met een sterke wil | hoogstimulatief | HSP-SW) is anders dan andere kinderen en heeft daarom ook een andere benadering nodig. En die is echt anders dan dat je omgeving je vaak probeert te vertellen.

Ik ga graag samen met jou aan de slag, zodat jij alle tools in huis hebt om jouw Vuurkind vol vertrouwen te ondersteunen.

Het resultaat? Eindelijk weer rust in je gezin én in jezelf. Hoe klinkt dat voor je?

Ik werk niet met iedereen

1-op-1 werken met iemand of een gezin aan een transformatie vind ik fantastisch om te doen. Wat een voldoening haal ik uit de groei van een ander, geweldig!

Maar, mijn tijd is beperkt en ik heb besloten alleen nog te werken met mensen die écht in actie komen, die kritisch naar zichzelf durven te kijken, die houden van aanpakken en openstaan voor liefdevolle feedback.

Ik werk enkel in trajectvorm, omdat een enkele sessie nagenoeg geen resultaat oplevert, misschien alleen wat inzichten, maar de echte vooruitgang komt pas als je dit met regelmaat doet.

Ik werk slechts met een paar cliënten tegelijk. Als je een traject bij me volgt ben ik nauw bij je betrokken, ik wil je de juiste energie en tijd geven. Daarnaast vind ik het fantastisch om online trainingen te maken, blogs te schrijven en me met de webshop bezig te houden om zo een grotere groep te ondersteunen.

Om deze redenen kan niet iedereen 1-op-1 met mij werken. Heb je interesse om samen met mij aan de slag te gaan? Leuk!

Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik contact met je op om te ervaren of wij bij elkaar passen.

1-op-1 met mij aan jezelf werken

Zowel online als offline kan ik jou begeleiden naar de nieuwe jij. Je helpen met een ware, blijvende transformatie, veel groter dan je ooit had durven bedenken. Ik werk altijd zonder oordeel en met een spiritueel tintje. Werken met mij brengt een enorme verandering voor jou met zich mee. De focus ligt op jouw pijnpunten, groei en verlangens. We pakken deze stap voor stap aan, de diepte in, zodat de verandering die je gaat doormaken ook echt blijvend is. Na een traject met mij:

Begrijp je eindelijk waarom juist jou deze dingen zijn overkomen

Durf je voor jezelf op te komen

Laat je niet meer over je heen lopen

Durf je te zeggen wat je vindt, voelt en denkt

Durf je te kiezen voor jezelf

Leef je vanuit een positieve vibe

Ga je je grootste dromen manifesteren

Krijg je je missie helder in het vizier

Weet jij hoe je rust kan brengen, in jezelf, je gezin en je omgeving

Denk je in mogelijkheden

Geloof je weer in jezelf, volledig en onvoorwaardelijk

Is jouw zelfliefde enorm

Mijn verhaal

Ik was het helemaal kwijt. Een alleenstaande moeder van een druk en zeer gevoelig kind met een baan van meer dan 40 uur per week, alle ballen hoog houden, elke dag, want dat hoort zo. Er zijn voor mijn zoon, er zijn voor mijn partner, er zijn voor mijn vrienden, er zijn voor mijn werk en familie. En daar hoor ik zelf elke dag voor te zorgen. Om hulp vragen hoort niet. Gewoon doorgaan. Je hebt nu eenmaal hiervoor gekozen, je bent zelf verantwoordelijk. Doe maar meer dan eigenlijk nodig is, dan word je misschien wel gezien en gewaardeerd. Dit zijn slechts een aantal van mijn hersenspinsels, mijn gedrag en gedachten die ervoor zorgden dat ik in een fikse burn-out kwam.

Dagenlang zat ik met mijn jas aan op de bank

Ik wilde wel naar buiten en beter voor mezelf zorgen, maar ik wist niet hoe. Ik had geen idee hoe ik mezelf ertoe kon zetten om zelfs maar boodschappen te  gaan doen.

Ik was mezelf totaal kwijt. Mijn zeer gevoelige zoon reageerde hier heel sterk op. Hoe rotter ik me voelde, hoe meer emoties hij ervaarde en niet wist wat hij ermee moest doen. Het gevolg? Intense driftbuien, emotionele uitbarstingen en mij niet meer serieus nemen.

Heftig. Dat is eigenlijk het woord dat de situatie toen het best beschrijft.

 

De omschakeling

De omschakeling kwam toen het echt niet meer ging. Een vriendin zag hoe ik eraan toe was en stond voor mijn deur, ze nam me mee. Mee naar het bos, mee naar de natuur. De zon begon stiekem door de bomen te schijnen en ik wist dat alles vanaf toen anders moest en ik wist dat ik er alles aan zou doen om het anders te maken.

Als eerste wilde ik mijn zoon helpen, hoe jong hij ook toen was, hij had al ontzettend veel meegemaakt en kon dit niet verwerken door zijn hoge gevoeligheid.

Ik ben een opleiding gaan volgen tot holistisch kindertherapeut.

Daar leerde en ervaarde ik dat het gedrag van mijn zoon onder andere een gevolg was van mijn eigen onverwerkte stukken. Hij was mijn spiegel en toonde mij de dingen die ik al die jaren had weggestopt, maar die wel de oorzaken waren van mijn huidige patronen, gedrag en emoties. De reis naar binnen begon.

 

Waardevol

Deze reis naar binnen is zo waardevol voor me geweest. Ik werd me meer bewust van mezelf, zag wat er in mij is gebeurd, al vanaf mijn jongste jaren en hoe dat zijn effect heeft gehad op in mijn volwassen leven.

Ik ging anders zien, kijken én anders doen.

Ik heb mijn eigen pijnen opnieuw gezien, gevoeld, geaccepteerd en verwerkt. En er kwam ruimte, zeeën van ruimte. Ik leerde hoe ik mijn zoon en andere gevoelige kinderen kan ondersteunen en ik zag steeds meer mijn missie voor ogen.

Een nieuw begin

Zoals het Universum werkt viel ineens alles op zijn plek. Ik startte mijn eigen praktijk, vond een fantastische praktijkruimte en als vanzelf stroomden de cliënten binnen. Gezinnen met gevoelige drukke kinderen en onzekere vrouwen wisten mijn praktijk te vinden.

Nu begeleid ik al jaren gezinnen met hoogstimulatieve kinderen (drukke, gevoelige kinderen met een sterke wil) en vrouwen naar een leven met rust, bezinning, liefde en verbinding.

 

Alles is mogelijk, als je maar in actie komt

Zo ver als ik toen van mezelf verwijderd was, zo goed ken ik mijzelf nu. Ik weet wat ik wanneer nodig heb en heb veel meer rust. Mijn zoon heeft weer rust in zichzelf, is een echte vrolijke grappenmaker, een jongen vol emoties waar hij over kan praten en onze verbinding is sterker dan ooit.

Dit alles is ook voor jou mogelijk. Je moet er wel wat voor doen. In actie komen, de 1e stap zetten.

Zolang je dat niet doet, blijft alles bij het oude. Dus.. Wanneer kom jij in actie?

 

Hoe ik jou kan helpen

De keuze is aan jou. Kies jij voor ondersteunende holistische middelen, zoals edelstenenetherische oliën of Bach Bloesem remedies, kies je voor zelfhulp en ga je aan de slag met online trainingen, laat je je inspireren door treffende blogs, wil je aan jezelf werken met een vleugje spiritualiteit, praat je liever met gelijkgestemden of heb je behoefte aan intensieve 1-op-1 begeleiding van mij?

Als je tot hier hebt gelezen, dan is daar een reden voor. Het is tijd om de 1e stap te zetten. Kijk eens rond, wat past jou?

Laura Frauenfelder

Holistisch
therapeut & coach

Ik begeleid gezinnen en vrouwen naar rust, kracht, liefde en verbinding. Alles met een spiritueel tintje, maar wel down to earth.

Ik kijk naar jou als individu, zonder oordeel en geef je de inzichten die je nodig hebt om verder te komen. Om weer in jezelf te gaan geloven, om je missie helder te krijgen en om weer van je gezin te genieten.

En? Heb je het idee dat je door wilt pakken? Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik contact met je op om te ervaren of ik jou nu mag begeleiden.

You cannot copy content of this page