Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Ik weet helemaal nog niet of ik jou kan helpen

omvormer-laura-frauenfelder

Iedereen roept en belooft tegenwoordig maar dat ze iemand als jij kunnen helpen of begeleiden bij je transformatie. Ze beloven dat zij exact weten wat jij nodig hebt om verder te komen, om de grootsheid die al in je zit te activeren.

Alle (online) coaches en trainers hebben het erover. Ze hebben hét programma ontwikkelt om jou weer te laten shinen! Om jou weer te laten zijn wie je werkelijk bent of om je te helpen erachter te komen waar je voor bestemd bent. En eerlijk is eerlijk, ik dacht dit ook. Ik dacht met mijn vorige online programma dat het voor elke vrouw geschikt zou zijn. Nu moet ik zeggen de vrouwen die het programma hebben gevolgd er ook daadwerkelijk iets aan hebben gehad, maar ik voel in alles dat het dieper mag.

Natuurlijk zijn er meer online trainingen die echt wat voor je doen, maar helaas blijft het vaak in de algemeenheid of misschien koop je die dure training en kan je vervolgens de motivatie niet meer vinden om het af te maken.

Misschien ben ik weer het zwarte schaap van de familie, want eerlijk, ik weet nog helemaal niet of mijn methode werkt voor jou. Dat kan ik ook niet weten, want jij bent uniek. Een uniek mens, met een eigen verhaal en een eigen persoonlijkheid en ik ken je nog helemaal niet.

Hoe kan ik dan weten wat er voor nodig is om jouw transformatie te realiseren of überhaupt, welke transformatie er bij je past?

Dat weet ik niet als ik jou niet ken!

Dat kan ik niet weten als ik niet weet wie je bent of hoe jouw leven is verlopen, welke aanwijzingen je al hebt ontvangen of welke diepe littekens je met je meedraagt.

Simpel. Niet. te. doen.

Wat ik wil is dat jij, na werken met mij ook echt die transformatie hebt verwezenlijkt. Dat je het voelt in je hele zijn, dat je je verleden snapt, dat je staat te trappelen om je dromen te realiseren en dat je met alles in jou weet dat je het KAN.

En tja, zonder jou te leren kennen, weet ik echt niet welke triggers ik moet aanraken hoor. Ja, misschien in de oppervlakkigheid, maar niet in de diepere lagen, die nu nog verscholen voor je zijn. 

Dus ja, ik werk aan een nieuw alles veranderd concept en nee, het wordt niet voor iedereen.

Ik ben selectief. Degene die interesse hebben om alles wat zij hebben meegemaakt om te vormen tot hun grootste uitdaging én succes, wil ik helpen. Maar ALLEEN als mijn methode past. Als ik voel dat nu het moment is dat ik jou mag begeleiden. Als ik in alles in mij voel dat jij deel uitmaakt van mijn tribe. Mijn tribe, die ik mag aansteken, begeleiden, motiveren, inspireren, verlichten en transformeren.

En niet anders.

Ik doe geen concessies meer, daar is mijn tijd te beperkt voor en bovendien haal ik alleen de allerbeste resultaten met de vrouwen waarbij ik diep van binnen dat het klopt, dat ik ze mag begeleiden naar hun eigen grootsheid. En daar draait het voor mij om. Mijn muses boven mij uit laten stijgen, zodat zij hun eigen tribe creëren, die weer boven hen uitstijgt en zo verder. Tot in het oneindige.

En? Prikkelt er iets in jou? Voel je wat ik schrijf? Wat ik bedoel of snap je het gewoon. Weet je ergens, diep van binnen, dat je iets te doen hebt. Iets neer te zetten. Iets te vertellen..

Meld je alvast aan via het formulier hieronder. Dan krijg jij straks voorrang in de selectieprocedure en heb je, dus als het past, de 1e mogelijkheid om in te stappen, voordat het vol is. Er zal beperkt plek zijn, want als ik ervan overtuigt ben dat ik jou nu mag begeleiden, begeleid ik je persoonlijk.

You cannot copy content of this page

De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.