oranje-vlinder-holistisch-therapie-coach-vuurkind

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

hoe-reing-je-edelstenen

Hoe reinig je edelstenen?

Het is heel erg nodig om edelstenen regelmatig te reinigen. Zo kan de opgenomen ‘vuile’ energie worden afgevoerd en ontstaat er ruimte voor nieuwe energie.

De meeste edelstenen kan je reinigen door ze enkele minuten onder stromend koud water te houden. Sommige stenen kunnen echter niet tegen water, als dat zo is lees je dit bij de productomschrijving.

Een andere manier om edelstenen te reinigen is door ze te begraven in aarde. Op die manier wordt de vervuilde energie opgenomen door de aarde.

Je kunt er ook voor kiezen om edelstenen te reinigen door middel van andere edelstenen. Je kunt hiervoor kleine hematiet trommelsteentjes gebruiken. Leg je steen op de hematietsteentjes, minimaal 24 uur. Hematiet zal de vervuilde energie opnemen.

Als de edelsteen is gereinigd is het tijd om de steen weer op te laden. Opladen van edelstenen kan ook op verschillende manieren.

Zo kan je een edelsteen een nacht op de vensterbank leggen, de maan vult de energie van de edelsteen dan weer aan. Dit werkt het beste als het volle maan is.

Je kunt ook de edelsteen op kleine Bergkristal trommelsteentjes leggen, laat je edelsteen minimaal 24 uur opladen op het Bergkristal.

Regelmatig reinigen en opladen van edelstenen zorgt voor een optimale therapeutische werking van de steen. Ben je bang dat je het vergeet? Maak er een maandelijks terugkerend agendapunt van, dan krijg je steeds een reminder :-). Als je een edelsteen intensief hebt gebruikt is het verstandig om de steen daarna direct te reinigen en op te laden.

hoe-reing-je-edelstenen

Terug naar de kennisbank

You cannot copy content of this page