oranje-vlinder-holistisch-therapie-coach-vuurkind

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

hoe-gebruik-je-edelstenen

Hoe gebruik je edelstenen?

Edelstenen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, je kunt er ook ontzettend veel mee!

Hier bespreek ik het therapeutisch gebruik van edelstenen, maar natuurlijk kan je er ook sieraden mee maken.

Allereerst kan je een edelsteen in een ruimte zetten waar je wil dat de energie wordt gereinigd of opgevrolijkt of op wat voor manier dan ook verandert. Zet de edelsteen in de gewenste ruimte en de energie van de steen zal haar werk doen. Is het een grote kamer, dan zal je ook een grotere steen nodig hebben, of gebruik meerdere stenen bij elkaar. Je mag ook verschillende stenen door elkaar gebruiken, sommige stenen versterken de werking van andere.

Doe een edelsteen in je zak en de steen zal de hele dag haar helende energie naar jou sturen. Hiervoor kan je knuffelstenen, trommelstenen of zakstenen gebruiken.

Er worden prachtige sieraden gemaakt van edelstenen, met de juiste steen in het sieraad kan ook het sieraad de hele dag haar werk doen als je haar draagt. Er zijn hangers, ringen, enkelbandjes, oorbellen en ook de prachtige armbanden die je hier vind in de webshop.

De energie van edelstenen ondersteunen ook de verlichting van fysieke problemen, daarom kan je de juiste edelsteen ook op de plek leggen waar je last hebt. Edelstenen worden om deze reden ook vaak met massages gebruikt.

Edelstenen worden ook vaak verwerkt in pendels, om de pendel extra energie te geven.

Tegenwoordig zijn er zelfs allerlei woonaccessoires te vinden die van edelstenen zijn gemaakt, denk bijvoorbeeld aan onderzetters, boekensteunen of kaarsenhouders.

Ook zijn er speciale waterwands, hier kan je edelstenen in doen en vervolgens doe je de wand (een soort buis) in het water. De energie van de stenen komt dan in het water terecht.

Om de edelsteen te helpen haar energie af te geven helpt het als jij je concentreert op de steen. Vaak worden edelstenen daarom ook gebruikt bij meditaties.

Dit en meer kan je doen om edelstenen therapeutisch te laten werken, er zijn talloze mogelijkheden en het is maar net wat goed voor jou voelt.

Vergeet niet regelmatig de steen te reinigen en op te laden.

hoe-gebruik-je-edelstenen

Terug naar de kennisbank

You cannot copy content of this page