oranje-vlinder-holistisch-therapie-coach-vuurkind

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Etherische Oliën

Etherische oliën zijn een verrijking voor je leven! 

Het zal je verbazen hoe goed oliën ondersteunen bij mentale en fysieke verstoringen. Ik kan de oliën niet meer wegdenken in mijn levensstijl, voor elk ‘probleem’ heb ik een olie. 

Hier vind je een mooie selectie oliën die door mij zijn uitgezocht. 

Etherische olien Alambika

Bekijk ook

Gebruik de geur die jij nodig hebt

Elke geur heeft een andere werking. Kijk op de pagina aromatherapie voor de geuren en hun werking. Je vind er ook lijst van oliën die niet geschikt zijn voor kinderen en voor huisdieren.

Waar je op moet letten bij het kiezen van een etherische olie:

Als je weet waarvoor je een olie wil gaan gebruiken, is het noodzakelijk dat je jezelf een aantal vragen stelt, voordat je met een etherische olie aan de slag gaat.

 

Voor wie is de olie?

Sommige oliën zijn niet geschikt tijdens de zwangerschap, als je last hebt van bepaalde fysieke problemen, voor kinderen of voor huisdieren.

Check dit eerst goed! Het is heel belangrijk, want hoewel de werking van een etherische olie subtiel is, kan het nare gevolgen hebben voor diegene die het gebruikt die er niet tegen kan.

Een helder overzicht welke oliën je niet moet gebruiken bij kinderen en huisdieren vind je op de pagina Aromatherapie.

 

Hoe wil je de olie gebruiken? 

Gebruik een etherische olie nooit onverdund op de huid. Je mag alleen etherische olie op je huid gebruiken als je het eerst hebt gemengd met een basisolie, zoals zoete amandelolie of crème.

Een mooie methode om optimaal gebruik te maken van de therapeutische waarde van de olie is via een diffuser. In de shop vind je de mooiste diffusers.

Welk merk olie ga je gebruiken?

Een goede etherische olie gebruik je voor de therapeutische waarde. Die vind je niet in hele goedkope oliën, die zijn vaak of enorm verdund of aangevuld met synthetische stoffen of ze worden niet duurzaam verkregen en gemaakt (denk aan dwangarbeid). Dit wil je echt voorkomen.

Doe daarom onderzoek naar de olie die je wil gebruiken, waar komen de bestanddelen vandaan, waar staat het merk voor, welke bestanddelen zitten in de olie, hoe wordt de olie gemaakt, etc. Ik verkoop Alambika, een prachtig merk met liefde voor aromatherapie. Zoveel mogelijk biologisch gecertificeerd of wild crafted. Tijdens de productie van de oliën zorgt Alambika ervoor dat er geen straling van mobiele telefoons e.d. de olie kan raken en wordt er klassieke muziek afgespeeld ter ondersteuning van de oliën.

Kijk voor alle informatie over aromatherapie in de kennisbank.

You cannot copy content of this page