Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Edelsteen Orakel

Klik op het kaartendeck en kom erachter welke Edelsteen jij nu nodig hebt

Zet je voeten plat op de grond, adem goed in en blaas uit. Stel in jezelf of hardop de volgende vraag: ‘Welke Edelsteen heb ik nu nodig?’

En klik, als je er klaar voor bent, op het kaartendeck.

Er wordt een kaart voor je getrokken. Lees de bijbehorende boodschap en, als je direct actie wil ondernemen, klik je door naar de passende Edelsteenproducten.

Wil je nog een kaart trekken? Vernieuw dan eerst de pagina.

Laura Frauenfelder

Met deze online orakelkaarten kom je erachter welke Edelsteen je op dit moment nodig hebt Ga even zitten, leg je handen op je buik en adem goed door. Stel vervolgens de vraag, hardop of in jezelf: ‘Welke Edelsteen heb ik nu nodig?’ En klik op het deck.

Wil je een andere orakelkaart trekken? Vergeet dan niet eerst de pagina te vernieuwen.

Een Orakel Kaarten set is een set met kaarten, meestal met een specifiek thema. Ze worden ook wel inzichtskaarten genoemd. Er zijn ontelbaar veel soorten verkrijgbaar en ik leg regelmatig kaarten voor mezelf en voor anderen.

Ik weet dat het krijgen van een nieuw inzicht van een kaart je ontzettend kan helpen, in welk proces je dan ook zit. Onbewust kies je de kaart die voor jou bestemd is, dit is online niet anders dan offline.

Dit online Edelsteen Orakel is door mij gemaakt. De teksten komen als vanzelf door mij heen zodra ik begin te typen.

Trek gerust een kaart, je zit nergens aan vast en laat de boodschap goed bij je binnenkomen. Begrijp je de boodschap meteen? Of is het een boodschap voor later? Bij elke kaart kan je doorklikken naar de betreffende Edelsteen, je hebt dus de mogelijkheid om direct in actie te komen en de Edelsteen te gaan gebruiken die bij jou past.

You cannot copy content of this page

De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.