Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Dit is cruciaal als je iets blijvend wil veranderen

Praktijk-De-Oranje-Vlinder

Een blijvende verandering.. Hoe fantastisch zou het zijn als je niet langer steeds weer in hetzelfde terugvalt, als je wel die succesvolle onderneming start, als je wel die liefdevolle relatie aantrekt, als je wel voortaan voor jezelf opkomt.

Vaak hebben we wel door dat er iets moet veranderen en soms is het verlangen er al om iets te veranderen in je leven. Je maakt ergens een begin, je gaat goed van start, maar helaas, na een tijdje merk je dat de verandering niet blijvend was of dat je project is mislukt.

Teleurstelling volgt. Misschien twijfel je weer aan jezelf of je eigen kunnen. Het is je wéér niet gelukt en de moed zakt je in je schoenen. Hoe komt het nou dat die verandering steeds niet blijvend is?

De blijvende verandering blijft uit doordat je jezelf die verandering niet gunt.

Dat klinkt hard hè. Maar het is de waarheid.

Een blijvende verandering vindt pas plaats als jij jezelf ook daadwerkelijk vanaf je kern die verandering gunt. Jezelf iets gunnen is in deze zin cruciaal. En dat gaat niet zomaar door even tegen jezelf te zeggen: ‘Ik gun het mezelf’. Nee, je moet het diep van binnen voelen, ervaren, begrijpen en accepteren dat jij recht hebt op die verandering.

Om dat te bereiken, om jezelf iets te gunnen, is het belangrijk om terug te kijken. Stel jezelf daarom de volgende vragen:

Wat heb je al doorgemaakt?

Wat heb je overwonnen?

Waar heb je van geleerd?

Waarin ben je gegroeid?

Schrijf het eens op. Lees het en voel wat het verleden met jou heeft gedaan. Dan ga je begrijpen dat jij recht hebt op verbetering, dat die verandering die je zo graag wil jou ook toekomt. Je gaat onvoorwaardelijke liefde voor jezelf voelen en jezelf volledig accepteren.

Pas vanaf dat gevoel, vanuit die zelfliefde, gaat die verandering plaatsvinden. En als vanzelf gaat het Universum je helpen. Ze zal elementen uit je leven verwijderen, omdat ze je tegenhouden en ze zal je voldoende aanwijzingen geven om je juiste pad te volgen. Om alles te krijgen waar jij zo naar verlangt.

aan-jezelf-werken-blog

Als jij jezelf een verandering gunt, echt diep van binnen, zal je steeds, ook bij elke tegenslag, doorgaan met het bereiken van je doel. Je bent er dan immers van overtuigd dat jij recht hebt op die verandering, op die mooie relatie, op die nieuwe baan, op je succesvolle onderneming en zelfs op financiële vrijheid.

Wordt het niet eens tijd om een verandering in je leven toe te laten? Ga aan de slag met bovenstaande tips. Plan tijd in je agenda om aan jezelf te werken, om jezelf, je gedrag, emoties, gedachten en energie te gaan begrijpen en bovenal te gaan waarderen. Een half uurtje per week is al voldoende. Als je er maar mee bezig blijft.

Wil je het jezelf gunnen versnellen? Maak gebruik van de energie van edelstenen. De volgende producten versterken en stimuleren je zelfliefde. Draag de bijzondere I Love Myself armband van Nastja Jewellery met Roze Opaal (handgemaakt, duurzaam en sociaal goed met sterling verguld zilver), vul haar aan met de subtiele armband met Amazoniet en leg een blok ruwe Rozenkwarts naast je. Deze stenen versterken elkaar en zorgen voor een optimalisatie van de groei van jouw zelfliefde, zodat jij sneller onvoorwaardelijk van jezelf leert houden en je jezelf alle geluk van de wereld gunt!

You cannot copy content of this page
De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.