Praktijk De Oranje Vlinder

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Diffusers

Via een diffuser verspreid jij de geur van jouw gewenste etherische olie. Je kan olie diffusen op verschillende manieren, via een elektrische diffuser, geurstokjes, een brander, enzovoort. Het principe is dat het de geur van de etherische olie verspreid in de ruimte om zich heen.


Elke diffuser in de collectie van Holistisch Online is door Laura zelf uitgezocht, elke diffuser houdt rekening met de waarde behouden van de etherische olie.

diffusers-praktijk-de-oranje-vlinder

Bekijk ook

Gebruik de geur die jij nodig hebt

Elke geur heeft een andere werking. Kijk op de pagina aromatherapie voor de geuren en hun werking. Je vind er ook lijst van oliën die niet geschikt zijn voor kinderen en voor huisdieren.

Waar je op moet letten bij het kiezen van een diffuser:

In welke ruimte wil je genieten van etherische oliën? Is dat in je slaapkamer, in de woonkamer of bijvoorbeeld in de hal. De ene diffuser heeft meer inhoud dan de ander. Een kleinere diffuser werkt op de kleine ruimte om zich heen, een diffuser met meer inhoud kan je gebruiken tot wel 100m2! Al zit je in een enorm grote ruimte, als jij je diffuser dichtbij je hebt staan, is het altijd goed.

Let bij het kiezen van een diffuser ook op voor wie deze is. Is de diffuser voor je zoon of dochter, dan is het niet slim om een diffuser met een kaarsje te gebruiken. Dan is het beter om te kiezen voor een elektrische diffuser.

Denk ook na wat over wat voor gebruiksgemak je belangrijk vindt. Natuurlijk gaat het ook om de vormgeving, maar het gebruiksgemak is minstens zo belangrijk.

Heb je huisdieren? Hou dan rekening met welke olie je gebruikt in de diffuser, zet een raam open en zorg ervoor dat je huisdier naar een andere ruimte kan. Op de pagina aromatherapie vind je een lijst van oliën die niet geschikt zijn voor huisdieren.

Magische diffuser en lamp temperatuur en helderheid regelbaar

Wil je dat de diffuser ook als nachtlampje kan worden gebruikt? Of wil je dat de temperatuur en de felheid van het licht kan worden gedimt? Of wil je een praktische diffuser met een timer of één die automatisch uitschakelt als de vloeistof op is. Er is veel mogelijk met de juiste diffuser.

Wil je de diffuser alleen gebruiken voor het verspreiden van etherische oliën of wil je ‘m ook gebruiken als lichtbevochtiger of voor het smelten van geurwax?

Zorg er in elk geval voor dat je diffuser van goede kwaliteit is en dat het de etherische olie niet verbrand, want dan heeft het geen enkele therapeutische waarde meer.

Kijk voor meer informatie over aromatherapie, etherische oliën en hoe je diffusers gebruikt & schoonmaakt in onze kennisbank.

You cannot copy content of this page
De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.