On Demand VIDEO

Een rustiger Kind in 5 minuten

Deze korte voetmassage is de makkelijkste manier om snel jouw gevoelige kind te helpen met het loslaten van alle opgebouwde spanning.

Een moment voor jullie 2

postief contact met jouw kind

zeer rustgevend voor gevoelige kinderen

versterk jullie verbinding

ideaal voor het slapen gaan

Altijd opnieuw te bekijken

Zo.. Bedtijd! Maar daar denkt jouw gevoelige dochter of zoon anders over.. Hyperactief! Blijft maar kletsen, blijft maar vragen stellen en jij keek zo uit naar even een momentje voor jezelf vanavond op de bank. Dat had je wel verdiend na deze drukke dag.

Eigenlijk ben je te moe om in discussie te gaan, en dus geef je maar van alles toe, in de hoop dat jouw kind toch lekker snel gaat slapen. Een extra verhaaltje voorlezen, nog even erbij in bed liggen, toch nog wat water pakken.

Maar ondertussen groeit van binnen jouw frustratie. De hele dag ben je al in de weer geweest en nu is het nog niet klaar.

Als jouw kind dan eindelijk op bed ligt en je zit op die heerlijke plofbank, klaar om de nieuwe aflevering van je favoriete serie te streamen, word je alweer geroepen. ‘Mama!!! Ik kan niet slapen!’.

Pfff…

Dit was ook voor mij jarenlang aan de orde van de dag. En geloof me, ik weet hoe moeilijk het is om dan rustig te blijven, en ook dat het soms niet eens lukt.

Met deze 5-minuten voetreflexmassage wordt alles anders

 • Prikkelverwerking

  Met het masseren van de voeten help je jouw dochter of zoon opgedane spanningen en prikkels los te laten

 • Gelukshormoon

  Door de aanraking wordt het gelukshormoon oxytocine aangemaakt. Niet alleen bij jouw kind, ook bij jou.

 • Verbinding

  Het positieve contact tijdens de massage zorgt voor meer verbinding tussen jullie

 • Waardering

  Omdat jouw kind merkt dat jij de tijd neemt om te masseren, voelt hij of zij zich gewaardeerd

 • Ontspanning

  Het rustmoment van de massage vermindert de hyperactiviteit van jouw zoon of dochter voor het slapen gaan

 • Nachtrust

  Doordat er minder spanning in het lijf zit na de massage, is de nachtrust beter

 • Mama-time

  Omdat deze massage zo goed werkt, heb jij meer tijd voor jezelf

Wat anderen zeggen

Bizar hoe mijn dochter reageert op deze massage, instant ontspanning!
Marie
Mama van een gevoelig kind
Mijn zoon had hier helemaal geen zin in. Ik heb de tips toegepast en nu vraagt hij er zowat elke dag om. Fijn!
Els
Mama van een gevoelig kind
Eindelijk een positieve afsluiting van de dag! En heerlijk tijd voor mezelf. Dankjewel Laura!
Karen
Mama van een gevoelig kind

'Alles blijft hetzelfde als jij hetzelfde blijft doen'

Laura Frauenfelder

Hoi! Ik ben Laura, moeder van een geweldig Vuurkind (hoogstimulatief, hooggevoelig met een sterke wil, HSP-SW). Ik weet nog goed hoe ik met mijn handen in m’n haar zat.

Totaal radeloos en uitgeput.

Niks wat ik deed werkte, mijn zoon reageerde overal zo heftig op, schreeuwen, schoppen, slaan, niks hielp. Boos worden, meelevend zijn, oplossingen zoeken, keuzes geven, echt niks zorgde voor een omslag in zijn gedrag. En ik werd steeds meer vermoeid en had eigenlijk nergens meer zin in.

Ik was als alleenstaande moeder vooral bezig met de ballen hoog te houden en probeerde steeds meer en meer te presteren op mijn baan, toen nog in het commercieel bedrijfsonroerend goed, om maar iets van waardering te ontvangen.

En toen kwam dat onvermijdelijke moment, wat anderen al jaren aan zagen komen, ik sloeg dicht, klapte uit, of hoe je het ook wil noemen, ik kon niet meer.

Tijdens die periode begon mijn reis naar binnen en mocht ik leren hoe ik mijzelf en mijn zoon kon ondersteunen. Ik volgde vele opleidingen en pastte alles wat ik leerde toe bij mijn zoon en bij mij.

Ik kon goed aan de bak met al die oude pijnen die ik veilig had weggestopt en ingeslopen patronen, mijn zoon mocht ik ondersteunen met aromatherapie, Bach Bloesems & Edelstenen. Want eigenlijk was het juist ik die alles mocht verwerken, mijn zoon veranderde als vanzelf met me mee.

Het resultaat? Een hele blije jongen & een blije mama!

Nu begeleid ik al jaren gezinnen & vrouwen met heel veel voldoening in mijn praktijk. 

Jij profiteert nu online van de kennis die ik heb opgedaan, van mijn eigen ervaringen en die van mijn cliënten, zoals deze korte voetmassage die je helpt om rust in de avond te krijgen.

Start vandaag met de 5-minuten massage en realiseer rustige avonden, voor je kind & voor jou

Na aankoop krijg je direct toegang tot de uitgebreide training en de on-demand video. Altijd terug te kijken, zo vaak als jij maar wilt.

Veelgestelde vragen

In de bijgeleverde online training leer je hoe je omgaat met een kind die niet gemasseerd wil worden en hoe je ervoor kan zorgen dat het toch lukt.

Ja. Deze eenvoudige 5-minuten voetreflexmassage is door iedereen toe te passen, het is gewoon een kwestie van oefenen.

Nee, naast de on demand video krijg je een online training in de vorm van een e-book. Hier lees je alles over de massage, de do’s & dont’s en veel meer. Ook komt deze training met een goed te volgen stappenplan, zodat je de massage juist uitvoert.

Betaal veilig via Ideal, Klarna (achteraf), Creditcard, Bancontact of Paypal.

Druk op de button ‘Krijg Toegang’, vervolgens wordt je doorgestuurd naar het betaalproces. Na betaling heb jij direct toegang tot de training. Ook ontvang je na aankoop een bestelbevestiging in je mail, hierop vind je een link naar de training, zodat jij de training overal kan terugkijken, wanneer het jou uitkomt. 

Ja, je kan meteen starten.

You cannot copy content of this page