Je bent geroepen

Bereik je Bestemming

Neem de volgende stap en bereik jouw Bestemming, zodat jij jouw Zielsmissie waar maakt. In 6 maanden vorm jij samen met mij al je beperkingen om naar grootsheid en start je jouw leven vol voldoening, geluk en overvloed. 

Start jouw zielsmissie

Inclusief 1-op-1 coachsessies

Bewezen succes methode

Inclusief uitgebreide reading

In 6 maanden

Inclusief Edelsteenpakket

Na het bekijken en meedoen met de workshop, heb jij al veel inzichten opgedaan. Dit zijn allemaal aanwijzingen naar jouw Zielsmissie. Nu is het tijd om door te pakken. Om niet langer uit te stellen en te gaan ontdekken waarom jij dit leven hebt gekozen.

Stop met denken dat het niet voor jou is weggelegd en dat het je toch niet zal lukken. Niets is minder waar.

Jij bent hier, nu. Kom in actie, zet de volgende stap en ik begeleid je langs je twijfels, blokkades en onzekerheid, zodat jij jouw Bestemming bereikt. We doen het samen.

Jouw Bestemming, jouw Zielsmissie, de reden van je bestaan.

Jij weet na het volgen van deze journey wat jouw Bestemming is, wat je hier te doen hebt. En dat geeft rust, maar bovendien ontelbare nieuwe mogelijkheden, voldoening, zingeving, vrijheid, onafhankelijkheid.

Voor het eind van de journey heb jij pijn omgevormd naar zingeving en weet je exact wat je te doen staat. Daarbij krijg je alle informatie en tools die je nodig hebt om jouw Zielsmissie te starten.

Stop met wachten op bevestiging of goedkeuring. Je hebt het niet nodig. Jij weet heel goed dat het nu tijd is. Jouw tijd.

Dé bewezen succesmethode

Wat zou het voor jou betekenen als je jouw Zielsmissie uitvoert?

Wat zou er dan mogelijk voor je worden?

Deze vrouwen gingen je voor

Ik dacht dat ik niet bestemd was voor meer, wat zou ik een ander nou te bieden hebben? In mijn jeugd was ik altijd het zwarte schaap van de familie, je weet wel, waarvan ze zeggen dat er niks terecht komt. Ik wilde het tegendeel bewijzen en ben volledig voor mijn carrière gegaan, maar ook tijdens mijn functie als commercieel manager voelde ik geen voldoening. Ik ging zowat gebukt onder mijn drang om mezelf te bewijzen! Ik kwam de test per toeval  tegen en ook al heb ik niks met zweverig gedoe, ik voelde dat ik 'm moest maken. Na het zien van de workshop was ik overtuigd, hier moet ik iets mee. Laura is deskundig, professioneel en voelt mee. De reading die ik heb ontvangen bekijk ik nog regelmatig en de edelstenen hebben een prominente plek in mijn huiskamer. Ik ben vorige maand gestart met mijn opleiding tot loopbaancoach en ik kan niet wachten om anderen ervan te overtuigen dat juist het zwarte schaap zijn ze ontzettend ver gaat brengen.

Esther

Toen mijn man bij me wegging voelde ik me verloren. Ik was moe en werd eigenlijk nergens meer blij van. Alles ging op de automatische piloot en tussendoor had ik huilbuien. Ik kwam de test van Laura tegen en vanaf dat moment gebeurde er iets. Alsof de bomen in het bos ruimte maakten voor een nieuwe weg. Ik twijfelde of ik aan dit programma moest deelnemen, ik had het al druk met mijn werk en de kids. Maar eigenlijk was er niet echt een keuze. Ik ging al aan bij het volgen van de workshop en ik wist zeker dat ik door moest pakken. En het is één van mijn beste beslissingen ooit geweest. Dacht niet dat ik het ooit zou zeggen, maar ik ben mijn ex-man dankbaar dat hij me heeft verlaten, anders had ik nooit dit programma gevolgd en had ik ook nooit mijn onderneming gestart. Nu help ik andere vrouwen met het omvormen van hun afgewezen gevoel en dít is exact waarvoor ik altijd al bestemd was.

Eline

Ik zat weer eens op de bank, candy crush te spelen.. Mijn levens waren op en ik ging even naar Facebook om de tijd te doden, daar zag ik de test. Ik was benieuwd, maar sceptisch, hoezo zou ik bestemd zijn voor meer? De test deed iets met me, wat dat nou was, geen idee. Door de mails van Laura werd ik eigenlijk wel steeds nieuwsgieriger, ik kocht de workshop en bam.. Het kwartje viel. Ik moest iets gaan doen. Ik was niet voor niks in een burn-out gekomen, ik lag al weken op de bank te luisteren naar de 'excellent' die uit mijn telefoon kwam gillen als ik 5 op een rij had. In een seconde wist ik, ik moet dit programma volgen! En ik heb gelijk gekregen, wow wow wow, wat een nieuwe inspiratie, inzichten, omvorming jeetje, ik had niet gedacht dat iets zoals dit me zou kunnen helpen, maar het heeft veel meer dan dat gedaan. Ik focus me nu volledig op mijn herstel en heb grootse plannen voor de toekomst. O enne Candy crush heb ik verwijderd, wat een vrijheid!

Emma

Ik wist al dat ik iets moest met mijn persoonlijke ontwikkeling. Maar ja, als je eenmaal zoiets zoekt, krijg je vervolgens de hele dag advertenties van allerlei coaches die weten wat ik moet doen om verder te komen, het werd een beetje ongeloofwaardig, allemaal hetzelfde verhaal. Ik ergerde me eraan. Maar toen zag ik de test, ik was wel benieuwd, dit was totaal iets anders. En ja, de test sprak me aan, maar goed ik wist daarna nog niet heel veel meer, ik besloot de workshop te volgen en daar vielen er ineens allemaal puzzelstukjes naar beneden. Alles in me riep dat ik die stukjes in elkaar moest gaan passen, ik kon niet anders dan me opgeven voor het Bereik jouw Bestemming programma en ik heb nog geen dag spijt gehad. Ik ben anders gaan kijken, naar mijn ervaringen en mijn overtuigingen, voel me soort van bevrijd van een donkere wolk. Die persoonlijke ontwikkeling heeft een gigasprong gemaakt en ja, ik ben nu ook zo'n lifestylecoach in opleiding, maar ik ga het anders doen dan al die anderen, helemaal op mijn manier. Met dank aan Laura en het programma!

Nathalie

Je hoeft het niet alleen te doen. We werken samen.

Welke verrijkingen mag het Universum jouw kant op sturen?

Liefde? Zingeving? Financiële vrijheid? Overvloed? Geluk? 

Wacht niet langer af en start direct

Ga samen met mij verder op ontdekkingstocht. Ik help je bij al je blokkades en struggles en samen zorgen we ervoor dat jij binnen 6 maanden start met het uitvoeren van jouw Zielsmissie. Er wacht een leven vol geluk, voldoening en overvloed op je..

Veelgestelde vragen

Betaal veilig via Ideal, Klarna (achteraf), Creditcard, Bancontact of Paypal. Je betaalt in 6 maandelijkse termijnen à €67,- incl. BTW. Na het voldoen van alle 6 termijnen stopt de betalingsverplichting. Je ontvangt gedurende de 6 maanden elke maand een factuur die binnen 8 dagen na factuurdatum voldaan dient te zijn. De 1e termijn betaal je direct bij je bestelling.

Na aankoop ontvang je een bestelbevestiging. Vervolgens krijg je de volgende dag een mail met je 1e oefening en mogelijke data voor onze 1e 1-op-1 sessie

Nee, de reis naar je Bestemming is een proces. Het is niet de bedoeling dat je dingen door elkaar gaat doen. Deze methode is juist zo succesvol, omdat je stap voor stap gaat. Je ontvangt gedurende de komende 6 maanden steeds mails. In die mails vind je de toegang tot de trainingen / workshops / webinars en meer. Na aankoop houd je altijd toegang tot het programma.

Je ontvangt het pakket per brievenbuspost tijdens het volgen van het programma. Zodra het pakket wordt verzonden ontvang je een mail.  Je hoeft er niet voor  thuis te blijven.

De reading ontvang je tijdens het programma, afhankelijk van wanneer je de bijbehorende opdracht maakt. De reading is zeer uitgebreid en ontvang je in je mail.

Ja. Jij hebt de test gedaan. Op basis van jouw antwoorden is duidelijk geworden dat je geschikt bent voor dit programma. Daarbij heb je de workshop gevolgd. Je bent niet voor niets op deze pagina..

Dat is helemaal aan jou. De succesmethode is gebaseerd op 6 maanden, je mag er ook langer over doen. Qua tijd is het lastig in te schatten hoeveel je er mee bezig bent, dit is per persoon verschillend. Maar met de trainingen die je ontvangt gedurende het programma zit je ongeveer aan een uur per week. Het beste is wel om dagelijks bezig te zijn met de reis naar jouw Bestemming, maar dat kan je ook doen door er simpelweg 5 minuten bij stil te staan.

Ja. Deze journey omvat sowieso 2 1-op-1 sessies met mij. Eén aan het begin en één aan het eind. Als je tussendoor ergens tegenaan loopt, stuur je mij een mail. Ik begeleid je er doorheen.

Dat is aan jou. Hou er wel rekening mee, dat je net de workshop hebt gevolgd en je nu, op dit moment, in de flow naar jouw Bestemming zit. Als je later dan over een maand wil instappen, dien je opnieuw de test in te voeren. Aan de hand van jouw nieuwe antwoorden besluit ik of je op dat moment ook nog geschikt bent voor het programma.

Het is niet mogelijk om tussentijds het programma op te zeggen. Als je besluit het programma te volgen, dan is dit voor 6 maanden. Alle informatie die je krijgt gedurende het programma, blijft van jou. Als je zelf tussentijds wilt pauzeren dan is dat dus mogelijk. Echter blijft de betaalverplichting doorlopen. (6 termijnen à €67,- incl. BTW)

Ja, dit is mogelijk, maar hier gaat een screening aan vooraf. Omdat ik 1-op-1 veel intensiever met jou bezig ben, ligt de prijs van een 1-op-1 vorm hoger. Stuur een mail naar laura@holistischonline.nl, geef in de mail aan dat je liever 1-op-1 aan de slag wil en waarom. Ik neem vervolgens contact met je op.

You cannot copy content of this page
De waardering van praktijkdeoranjevlinder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.