oranje-vlinder-holistisch-therapie-coach-vuurkind

Edelstenen | Aromatherapie | Coaching

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Bach Bloesem Remedie op maat

Transformeert je emotionele disbalans! En in de emoties die uit balans zijn, ligt heel vaak de oorzaak van mentale en fysieke klachten.

Een Bach Bloesem Remedie is een ontzettend goed hulpmiddel als jij bezig bent met zelfontwikkeling, als je vastzit in een bepaalde emotie of patroon en is ook zéér geschikt als therapie voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten of een disbalans in hun emoties hebben. Je proeft de remedie nagenoeg niet en het mag ook in limonade worden gedruppeld.

Een Bach Bloesem Remedie op maat brengt jou weer in balans en helpt je voortaan anders te voelen en te kiezen.

 

 • Transformeert emotionele disbalans
 • Doorbreekt emotionele blokkades
 • Hierdoor zal ongewenst gedrag veranderen
 • Subtiel holistisch hulpmiddel
 • Geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren
 • Altijd op maat met de hand gemaakt
 • Inclusief uitgebreide reading
 • Nagenoeg niet te proeven
 • Binnen 3 werkdagen verzonden
 • Verzending €3,95
 • Verzending gratis boven €50,-

 29,95

Keurmerk webwinkel

Bach Bloesem Remedie à 30ML op maat afgestemd, inclusief uitgebreide reading.

 

Bij holistische therapie mogen Bach Bloesems niet ontbreken! Bach Bloesems zijn ontwikkeld door Edward Bach (1886-1936) uit Engeland. Hij was arts, patholoog, immunoloog en bacterioloog.

Zijn stelling: Behandel de mens, niet de ziekte.

Holistische therapie heeft dezelfde visie. Fysieke symptomen ontstaan bijna altijd uit onverwerkte emoties, negatieve stemmingen, zorgen, angst, ontevredenheid, ongeduld, verdriet, etcetera.

Door die oorzaken te behandelen met de energie van de bloesems wordt deze emotionele disbalans getransformeerd, hierdoor voorkom je emotionele blokkades in je systeem en kan je huidige emotionele blokkades doorbreken.

Een Bach Bloesem Remedie is een ontzettend goed hulpmiddel als jij bezig bent met zelfontwikkeling, als je vastzit in een bepaalde emotie of patroon en is ook zéér geschikt als therapie voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten of een disbalans in hun emoties hebben. Je proeft de remedie nagenoeg niet en het mag ook in limonade worden gedruppeld.

Goed om te weten, als je start met Bach Bloesem therapie kunnen je gevoelens of het gedrag eerst erger worden. Dit wordt de genezingscrisis genoemd. Blijf gewoon de druppels innemen, dit proces hoort erbij en zorgt ervoor dat je gaat loslaten. Je moet immers echt ervaren, voordat je kunt loslaten.

De remedie komt in een flesje van 30ML, bewaar het flesje in de koelkast en hou het weg bij mobiele telefoons, televisies, computers en andere stralingen.

4 x per dag 4 druppels in wat water is voldoende. Bang dat je het vergeet? Doe in de ochtend 16 druppels in een flesje water en drink dat water gedurende de dag op.

Bach Bloesems hebben enkel effect als jij ook daadwerkelijk deze bloesem nodig hebt. In alle andere gevallen zal het geen effect hebben, daarom is het ontzettend waardevol om de remedie op maat af te laten stemmen.

Bach Bloesem Therapie mag in combinatie met alle andere therapieën worden ingenomen en heeft geen effect op andere middelen.

Vertel wat meer over wat er aan de hand is via het opmerkingenveld tijdens het afrekenen of schrijf enkel de geboortedatum van de persoon voor wie je de Bach Bloesem Remedie op maat koopt.

Na bestelling ontvang je binnen 3 werkdagen jouw Bach Bloesem Remedie op maat inclusief een uitgebreide reading met affirmaties. Gemiddeld is elke Bach Bloesem Remedie op maat een mix van minimaal 3 Bach Bloesems.

You cannot copy content of this page